Ne do të kontaktojmë me ju me kënaqësi

Na kontaktoni

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth STREHA Teen Challenge Albania dhe programit tone te krishtere te rehabilitimit, na kontaktoni sot duke plotësuar formularin APLIKO SI STUDENT ose duke na telefonuar te njëri nga numrat e mëposhtëm. Më pas një anëtar i stafit tonë do tju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur. Ne jemi shpresëplotë se ju mund të çliroheni prej varësive përmes fuqisë jetëndryshuese te Jezu Krishtit.