Na Kontaktoni

NE DO TË KONTAKTOJMË ME JU ME KËNAQËSI

Nëse dëshironi ndihmë:

Telefononi në numrin 068909444, nga e Hëna në të Premte, nga ora 11:00 deri në orën 16:00, për të caktuar një intervistë.

Qëllimi i kësaj interviste është të zbulojë motivimin tuaj dhe detajet e dobishme për t'u pranuar në program. Në të njëjtën kohë, ju do të mësoni më shumë për Qendrën Rezidenciale dhe filozofinë, vlerat dhe parimet e saj.

Nëse jeni të interesuar të ndihmoni dikë që përdor drogë/alkool:

1. Merrni sa më shumë informacion mundeni për Qendrën Rezidenciale Teen Challenge Albania.

2. Flisni me personin e varur dhe ndajeni të gjithë informacionin e që morët nga ne.

3. Jepini atij numrin e telefonit të mëposhtëm, 068909444, dhe inkurajoni që të na kontaktojë që të caktojmë një intervistë. Mos harroni, ai vetë duhet të marrë vendimin për të na telefonuar dhe të kërkojë ndihmë.

Emri
Emaili
Subjekti
Mesazhi
0 of 350

Kontakto me qendren:

E mail: 

[email protected]

Kontakto drejtuesin e qendres:

[email protected]

Telefononi qendrën:

0689094444