Mundësi për tu përfshirë te qendra Streha Teen Challenge

Nese keni aftesi te ndryshme për:

  • ndërtim
  • punimin e tokës
  • punimet elektrike
  • punimet hidraulike
  • It
  • Mesimin e gjuhëve të huaja

Në qoftë se ju keni aftësi apo diçka që ju dëshironi të ofroni, ju lutem na kontaktoni.
Mundësi për tu përfshirë me shërbesën e shtëpisë e kafes
Nëse jeni i/e rritur në besim dhe keni dëshirë të ndani dëshminë tuaj apo të shërbeni me shtëpinë e
kafes, ju mirëpresim.

Ju lutem plotësoni formularin si më poshtë:

Bashkohu me ne si vullnetar :